TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vločkové rohlíky plněné omeletou a špenátem

Zpět
  • Autor: sebena
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 10759 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 80, Sacharidy (g): 356, SAFA (g): 14, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 42, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 538 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Na 4g oleje osmažíme do zlatava cibulku na drobno přidáme nasekaný česnek a rozmrzlý špenát osolíme a opepříme, necháme vydusit vodu a stáhneme z plotny.Vločky rozmixujeme na hrubší mouku a 50g dáme stranou. zbytek smicháme s moukou půl žičkou soli, olejem, droždím a 200ml vody, můžeme použit domácí pekárnu na zadělaní těsta. Těsto necháme vykynout poté dozdělíme na 5 části. Zbylé vločky posypeme na pracovní plochu a jednotlivé kusy těsta vyválíme tak aby vznikla přibližně kola které rozdělíme na 4 části na každou část položíme kousek omelety kterou jsme si dopředu připravili na omeletu dáme porci špenátových listů a svineme do tvaru rohlíku naskládáme na plech vyložený pečícím papírem potřeme vejsem a posypeme sezamem upečeme do zlatova, podáváme ještě vlažné

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 06. 2013 21:14
jaká omeleta? z vejce? nějak nechápu postup receptu

Naši partneři